About Dalynnja Le Clerq Couture


Dalynnja Le Clerq Couture creëert handgemaakte kleding, allemaal geïnspireerd door de vintage mode iconen en de klassieke tijdloze silhouetten uit de jaren '30, ’40 en '50. 

De kleding van Dalynnja Le Clerq Couture wordt verkocht in limited editions zodat elk ontwerp speciaal en uniek blijft. Als een item is uitverkocht komt meestal niet meer terug in precies dezelfde stijl. Een design kan bijvoorbeeld wel terugkomen in een andere kleur of print.

Elk item is ontworpen en handgemaakt door Dalynnja de Klerk in haar eigen privé-studio in Nederland. Alles wat u bestelt is ''made to order''. Dit betekent dat het kledingstuk pas gemaakt wordt nadat je het besteld hebt. Op deze manier wordt er geen stof en materiaal verspild.

De designs van Dalynnja Le clerq Couture zijn te bestellen in zowel standaard maten (XXS-XXL) en als 'made to measure'. Bij 'made to measure' vul je het maatformulier in en naarmate hiervan ga ik het door jou gekozen kledingstuk maken op jouw maat. 

Door de 'made to measure' service kan ik vrouwen met elke maat blij maken. En een tevreden, blije klant is voor mij het belangrijkste! Eerlijk en met liefde gecreëerde mode, op jouw maat gemaakt.

*Elk item wordt exclusief verkocht via deze online boutique. 

Voor meer informatie over de vrouw achter Dalynnja Le Clerq Couture, klik hier.