Informatie


MEER INFORMATIE OP DE DETAILPAGINA'S

 

Zie: Made to measure

Maatadvies & Maattabel

Submit your measurements


De designs van Dalynnja Le Clerq Couture zijn te bestellen in zowel standaard maten en als 'made to measure'. Bij 'made to measure' vul je het maatformulier: Submit your measurements in en naarmate hiervan gaan ik het door jou gekozen kledingstuk maken op jouw maat. 

Door de 'made to measure' service kan ik vrouwen met elke maat blij maken. En een tevreden, blije klant is voor mij het belangrijkste! 

Voor de 'made to measure' service worden er extra kosten in rekening gebracht. Ik reken de kosten voor het maken van een nieuw patroon. Die zijn meestal rond €30.00-€40.00 tenzij het anders is aangegeven. 


Dalynnja Le Clerq Couture werkt met standaard maten vanaf XXS (32) tot en met XXL (44).

Door onze 'made to measure' service kan ik vrouwen met elke maat blij maken. En een tevreden, blije klant is voor mij het belangrijkste! Voor deze service worden er extra kosten in rekening gebracht. Voor meer informatie zie; Made to measure

Dalynnja Le Clerq Couture werkt zo goed als altijd met stoffen die geen stretch hebben. Daarom is de goede maatneming belangrijk. 

Heb je bijvoorbeeld een volle buste en heupen, maar toch ook een smalle taille? Dan kun je de maat bestellen die jouw buste afmetingen heeft en tijdens het bestellen bij ''opmerkingen'' jouw gewenste tailleafmetingen aangeven.

Mocht je niet zeker zijn van jouw maat of heb je andere vragen mail gerust naar info@dlccouture.com en ik help je graag verder.