Made to order service


Naar persoonlijke lichaamsmaten wordt een kostuum gemaakt naar eigen wensen. Heb je een idee, een foto of een schets van een kledingstuk dat je graag wil laten maken? Stuur dan een mailtje naar info@dlccouture.com en dan zullen we het hebben over de mogelijkheden.

 

We beginnen altijd met het bespreken van het ontwerp. Misschien heeft u zelf al ideeën, schetsen of foto’s. Zo niet, dan ga ik een schets voor u maken. Als we dat allemaal duidelijk hebben kunt u dit matenformulier invullen.

Naarmate hiervan ga ik beginnen met het tekenen van het patroon en wordt er waar nodig een proefmodel van het kledingstuk gemaakt. 

Ook bespreken we via email welke stoffen u graag zou willen voor het kledingstuk. Ik zal research gaan doen naar de juiste stoffen en u foto's doorsturen zodat u een keuze kunt maken. Naarmate hiervan ga ik de prijs berekenen. 

Daarna ga ik beginnen met het in elkaar zetten van uw kledingstuk. Het zal ongeveer een paar weken duren voordat het kledingstuk af is. 

Dalynnja Le Clerq Couture onderscheid zich van de rest door ''vintage inspired'' kleding op maat te maken voor klanten die net even wat anders willen dan het standaard modeplaatje. Ik trek mensen aan die een eigen en unieke stijl hebben, die geïnspireerd zijn door de mode van vroeger en die zich willen onderscheiden van de rest. Mensen komen speciaal naar mij als ze kleding willen uit de jaren '30 tot en met '60. Ik heb hiernaast verstand en ervaring met allerlei soorten tijdperken. Wilt u bijvoorbeeld een historisch kostuum laten maken van 200 jaar terug in de tijd is dit ook mogelijk!

Ik maak de kleding zoals het vroeger werd gedaan, maar ik pas ook mijn eigen ‘modernere’ visie toe. Ik bied hoge kwaliteit in zowel service als in materialen. Ik heb veel verstand van de stoffen, prints en technieken die ze in die tijdperken gebruikten en pas die dus ook toe.

Als u opzoek bent naar een one of a kind kledingstuk, dan bent u bij Dalynnja Le Clerq Couture aan het juiste adres!  Mijn klanten ontvangen altijd een perfect op maat gemaakt kledingstuk. Bij Dalynnja Le Clerq Couture kunt u er vanuit gaan dat u 100% tevreden bent. Neem een kijkje in mijn gastenboek en lees wat klanten over mij schrijven. 

Ik zal altijd proberen mee te denken met uw wensen en ideeën. Ik ben goed in het vinden van creatieve ideeën en oplossingen voor de vrouwen die net even wat anders wensen.

 

Stuur een mailtje naar info@dlccouture.com om de mogelijkheden te bespreken.

 

Voor het maken van trouwjurken en maatpakken maak ik graag een afspraak met u in mijn atelier. Hiervoor moeten we vaak tussendoor een doorpas doen en dit lukt niet op afstand. Stuur een mailtje als u vragen heeft hierover of als u een trouwjurk wil laten maken.


Prijslijst

 

Persoonlijk ontworpen kleding:

 

Trouwjurken v/a €950

Maatpakken & Kostuums v/a €500

Jurken & Galakleding v/a €300

Jassen - Blazers - Colberts v/a €250

Jurken - Ensembles v/a €180

Broeken - Rokken - Tops v/a €110